Mag- és gyógynövényalapú, élelmi rostban és fehérjében gazdag, vegán, glutén-, laktóz-, tejfehérje- és adalékmentes instant pudingpor!
Magyar gyógynövényszakértők fejlesztése!
A PuddinGo! más pudingporokhoz képest egyszerűen és gyorsan elkészíthető: nem kell hozzá habverő vagy shaker, elegendő csupán egy bögre és egy kanál. A por elkeverése után pedig 3 perc alatt fogyasztásra kész a puding. Vízzel, tejjel, növényi tejpótlókkal elkészítve egyaránt finom és egészséges desszertet kapunk.Rendszeres fogyasztásával támogathatjuk egészségünket, hiszen a PuddinGo! energia-, zsír- és cukorszegény, emellett nagy mennyiségben tartalmaz bélflórabarát, emésztéstámogató rostokat, útifű maghéj tartalmának köszönhetően pedig támogatja az egészséges koleszterinszint fenntartását.Finom ízei mellett további előnye, hogy egyáltalán nem tartalmaz adalékanyagokat, nincsenek állati eredetű összetevői, így a vegán étrendet követők is fogyaszthatják.
12 adag fahéjas keksz ízű, mag- és gyógynövényalapú, élelmi rostban és fehérjében gazdag, vegán, glutén-, laktóz-, tejfehérje- és adalékmentes instant pudingpor.
*Az útifű maghéj (5 g/adag) hozzájárul a normál koleszterin- és vérzsírszint fenntartásához, támogatja az emésztőrendszer egészséges működését, segít a normál bélmozgás kialakításában és a könnyű székletürítésben.
Mikor ajánljuk
Miért fontos a rostbevitel a táplálkozásban, az egészséges emésztésben és a testsúly fenntartásában?
ElkészítésA PuddinGo! egyszerűen és gyorsan elkészíthető! Nem kell sem főzni, sem robotgéppel keverni. Sőt, még shaker sem kell hozzá!
Gyorspuding készítése: keverjen el egy bögrében két púpozott evőkanál (25 g) pudingport 1 dl hideg vízben, tejben vagy tejpótló italban (kb. 20-30 mp). A kész puding vízzel 3 perc, tejjel vagy tejpótló itallal készítve 5 perc múlva fogyasztható. Ha a lágyabb pudingokat kedveli, használjon egy kicsivel több folyadékot a puding készítéséhez!
Shake készítése: tegyen két púpozott evőkanál (25 g) pudingport egy shakerbe, majd öntsön rá 2 dl hideg tejet vagy tejpótló italt. Alapos összerázás után azonnal fogyasztható az elkészült sűrű és finom ital. Ha elkészítés után nem fogyasztja el rögtön, a shake az állás során besűrűsödik, sodó, illetve puding állagúvá válik.
Az elkészített pudingot vagy shaket hűtőben kell tárolni és két napon belül el kell fogyasztani!
Gyors és egyszerű elkészítésének köszönhetően a PuddinGo! nagyszerűen helyettesítheti a bonyolultabb elkészítési technikákat igénylő pudingokat. „Felturbózható” más egészséges összetevőkkel, gyümölcsökkel, magvakkal, házi készítésű müzlivel, granolával. Desszertek, pohárkrémek is készíthetők belőle, de akár házi fagylalt, jégkrém is! Inspirálódjon hamarosan megjelenő receptjeinkből és készítse el kedvenc édességét PuddinGo!-val!
A PuddinGo! gazdag rost és fehérjetartalmát kizárólag zsírtalanított magvak és gyógynövények biztosítják! Egy adag energiatartalma ezért is lehet a napi ajánlott energiabevitel mindössze 2-3%-a. Ismerje meg a PuddinGo!-ban lévő gyógynövényeket!
Útifű maghéjTermészetes növényi rostforrás. Főként vízben oldódó rostokat tartalmaz, így folyadékot magába szívva zselészerű anyagot képez, ami számos módon segíti az emésztést és támogatja a bélrendszer egészségét.
Kasszia fahéj
A fahéj gazdag illóolajokban, emellett cserzőanyagokat, diterpéneket, poliszacharidokat is tartalmaz. Hatóanyagai támogatják az egészséges vércukorszint fenntartását és elősegítik az emésztőrendszer egészséges működését.KakaóbabA gyártáshoz a legjobb minőségű kakaóbabot használjuk, hogy ezzel is hozzájáruljunk a tökéletes ízélményhez.TökmagA zsírtalanított tökmag nagy mennyiségben tartalmaz fehérjét, vitaminokat (B2, K, E), antioxidánsokat, ásványi anyagokat (cink, magnézium, foszfor) és rostokat.
NapraforgómagKiemelkedően gazdag növényi fehérjében, rostokban és ásványi anyagokban, mint például magnézium és szelén. Összetevői hozzájárulnak a kiegyensúlyozott étrendhez. A termékben zsírtalanított formában használjuk fel.LenmagGazdag vízoldható és oldhatatlan rostokban, valamint természetes lignánokban. Emellett értékes ásványi anyagokat, például kalciumot és magnéziumot tartalmaz. Szintén zsírtalanítva alkalmazzuk összetevőként.Csipkebogyómag és terméshúsGazdag antioxidánsokban, amelyek hozzájárulnak a szervezet természetes védekezőképességének fenntartásához. Magas rosttartalma a pudingban lévő többi növény rosttartalmával együtt elősegíti az emésztőrendszer megfelelő működését.
További 8 gyógynövényA puding további gyógynövényeket is tartalmaz, amelyek számos előnyös élettani hatással rendelkeznek. Ezek kapszulázott formában külön termékként is megvásárolhatók webáruházunkban:erdei mályva levél (egészséges emésztés), zöld búzafű, bodzavirág (védekezőképesség támogatása, egészséges testsúly), vörösszőlőmag (szív- és érrendszer támogatása, szép bőr), máriatövismag (májműködés, szív és emésztés támogatása), verbéna (orvosi vasfű - emésztőrendszer, torok egészségének támogatása), hibiszkuszvirág-csészelevél (vérkeringés támogatása, mentális és fizikai fáradtság csökkentése), csalánlevél (csontok, porcok, szív és érrendszer, immunrendszer támogatása).
TUDJON MEG TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEKET:Miben más a PuddinGo!, mint más instant pudingok?Gyakran ismételt kérdésekHogyan készül a PUDDINGO!
Várható beérkezés december 11.