A GYROSON TÚL
Összetevők: himalája só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, oregánó, kakukkfű, római kömény, fekete bors.A Görög fűszersóval bármikor megidézheted a mediterrán konyha jellegzetes ízeit. Gyroshoz alap, de bármilyen húst, mártást feldobhatsz vele.A görög fogásokat áthatja az élet szeretete, amit egy hangos baráti összejövetelen is átélhetünk egy kabócakoncertes tavernában. Muszaka, gyros, souvlaki, köfte, fantasztikus saláták és persze a tenger gyümölcsei, csak hogy a legismertebbeket említsük. A fűszersó használatával ezeknek a napsütéses fogásoknak az ízvilágát kapod, az alapanyagokat persze itt is kedvedre variálhatod. Használhatod húsok száraz vagy nedves pácolására, grill zöldségek ízesítésére, tejfölbe, joghurtba vagy mascarponébe keverve kész is az ínycsiklandó mártás. Kísérletezz bátran!Tudtad, hogy az első írásos szakácskönyv is Görögországból származik? Archestratus, a költő nevéhez fűződik, aki i.e. 320-ban jegyezte le a több ezer éves fogások receptjeit.
A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!
„Számomra az, hogy én termelem meg a fűszert a kertemben, magról nevelem, megnő, begyűjtöm, elkészítem és mások az én fűszereimből készítenek valami finomat. Ez az egész annyira varázslatos! Kreálok valamit, amibe mindenemet beleteszem, közben gondozom és gondolkodom, hogy milyen újat lehetne még kitalálni.” – Zsófi, a Fűszeres Lány