A CURRYN TÚL
Összetevők: kardamom, fekete bors, chili, római kömény, szerecsendió, édeskömény, babér, fahéj, szegfűszeg.
A Távol-Kelet varázslatos ízvilágát idézheted meg az indiai Garam masala fűszerkeverékkel. Testet és lelket melengető fogásokhoz ajánlott.
A Garam masala neve nagyon beszédes: a hindi garam jelentése csípős, a masala pedig keveréket jelent. Ha még nem használtad korábban, érdemes fokozatosan adagolni, amíg ki nem tapasztalod mennyire erősen szereted. Bangladestől-Pakisztánig sok helyen készítik a helyi változatot, ez a keverék az autentikus indiai konyhát idézi.
Használhatod sűrű, tartalmas curry-khez, tandoori csirkéhez, bármilyen húshoz, de akár leveseket vagy mártásokat is készíthetsz vele. A kókusztejjel zseniális párost alkotnak!
A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!
„Számomra az, hogy én termelem meg a fűszert a kertemben, magról nevelem, megnő, begyűjtöm, elkészítem és mások az én fűszereimből készítenek valami finomat. Ez az egész annyira varázslatos! Kreálok valamit, amibe mindenemet beleteszem, közben gondozom és gondolkodom, hogy milyen újat lehetne még kitalálni.” – Zsófi, a Fűszeres Lány