A PAPRIKÁN TÚL
Összetevők: himalája só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, fekete bors, fűszerkömény, petrezselyem, majoranna, kakukkfű.
Magyar ételbe Magyaros Fűszersót! Ha rántotthús volt a jeled az oviban, ha karikás ostorral metszed a szőlőt - de akkor is ha nem -, imádni fogod.
Nyugodtan használhatod minden paprikás magyar ételbe (pörkölt, gulyás, halászlé) mind tökéletes lesz vele. Ha túróba kevered körözöttet kapsz, de mehet tejfölbe, joghurtba salátaöntetként vagy mascarponéba keverve házi magyaros vajkrém lesz az eredmény. Húsokhoz, grill ételekhez, pácolásra is jó szívvel ajánlott. Az egyik legsokoldalúbb fűszerkeverék, ízvilága kellemes emlékeket fog ébreszteni a gyerekkorodból.
Mitől is olyan jellegzetes a magyar konyhaművészet?
Tusor András - "Gasztronómia" című alapművében ezeket a kritériumokat fogalmazta meg:
A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!
„Számomra az, hogy én termelem meg a fűszert a kertemben, magról nevelem, megnő, begyűjtöm, elkészítem és mások az én fűszereimből készítenek valami finomat. Ez az egész annyira varázslatos! Kreálok valamit, amibe mindenemet beleteszem, közben gondozom és gondolkodom, hogy milyen újat lehetne még kitalálni.” – Zsófi, a Fűszeres Lány