A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) által notifikált termék: 17048/2015
A rezveratrol növényi eredetű hatóanyag, egy erős antioxidáns hatású polifenolszerű vegyület, megtalálható a vörös szőlőhéjában, ezáltal többféle vörösborban is, valamint a japán ártéri keserűfűben is (Ppolygonum cupidatum).
A folsav szerepet játszik a vérképzésben, a normál sejtosztódásban, az immunrendszer kiegyensúlyozott működésében. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
* NRV % * Felnőttek részére megállapított napi beviteli referenciaérték** Nincs megállapított mennyiség
Felhasználási javaslat: napi 1 kapszula, főétkezés előtt, bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.
Összetevők: szőlőmag kivonat, L-aszkorbinsav (C-vitamin), polygonum cuspidatum gyökér kivonat, (transz-rezveratrol (98%), kurkuma gyökér kivonat (curcuma longa), kurkumin (95%), tömegnövelő szer (rizskeményítő), csomósodást gátló anyag (mikrokristályos cellulóz), kapszulahéj (hidroxipropil-metilcellulóz)